Autoambulance hinaus- ja kuljetuspalvelut

 
Suurin osa autoilijoista joutuu jossain vaiheessa elämäänsä auton pettämäksi tien päällä. Autosta saattaa puhjeta rengas, ovet saattavat lukkiutua, tekninen vika estää matkan jatkumisen tai auto saattaa vaurioitua liikenneonnettomuudessa.
 

Ensiapukorjaukset

Mikäli autoon ilmaantuu tekninen vika tai jokin muu ylläkin mainituista ongelmista, Autoambulance suorittaa ensiapukorjaukset Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella. Mikäli autovakuutus on kunnossa, korvaa vakuutus ensiapukorjauksen samoin ehdoin kuin hinauksen. Korjauksen jälkeen pääsee matkaa jatkamaan turvallisesti omalla autolla. Mikäli paikan päällä havaitaan, ettei ensiapukorjaus ole mahdollinen päädytään auto useimmiten hinaamaan.
 

Hinauspalvelu

Autoambulancen hinauspalvelu päivystää 24/7. Toimialueina Autoambulance palvelee Pirkanmaalla sekä Uudellamaalla. Normaali kaskovakuutus kattaa pääsääntöisesti hinauksen kulut. Vakuutuksen käyttäminen hinauskuluihin ei aiheuta bonusmenetyksiä. Mikäli vakuutusta ei ole, on tarjolla mahdollisuus maksaa korttimaksun lisäksi myös laskulla tai osamaksulla. 
 
Autoambulance Group Oy on ollut osa SE-Mäkisen toimintaa keväästä 2022 lähtien. Autoambulancen hinauspalvelu päivystää 24/7. Toimialueina Autoambulance palvelee Pirkanmaalla sekä Uudellamaalla. Normaali kaskovakuutus kattaa pääsääntöisesti hinauksen kulut. Vakuutuksen käyttäminen hinauskuluihin ei aiheuta bonusmenetyksiä. Mikäli vakuutusta ei ole, on tarjolla mahdollisuus maksaa korttimaksun lisäksi myös laskulla tai osamaksulla. 
 
Autoambulance Group Oy on ollut osa SE-Mäkisen toimintaa keväästä 2022 lähtien.

Autoambulancen toimintaan pääset tutustumaan tästä.