t
 • Kuljetusjärjestelmä

  Graafit_fin_Part1.jpg
  SE_Makinen2015Vantaa102.JPG
  Graafit_tuonti.jpg

  Kuljetamme asiakkaidemme autoja kaikkialla Suomessa, Baltiassa sekä kansainvälisillä Manner-Euroopan ja Skandinavian Suomeen yhdistävillä kuljetusreiteillä. Päivittäistä kuljetustoimintaa johdetaan Turun, Hangon, Vantaan, Kotkan ja Paldiskin asiakaspalvelutoimistoistamme. Kaikkien palveluprosessien johtaminen tapahtuu reaaliaikaisen tietojärjestelmän avulla, joka yhdistää logistiikan suunnitteluryhmät, asiakaspalvelutoimistot, kuljettajat, terminaalihenkilökunnan ja hallinnon yhteen keskitettyyn tietojärjestelmään.

  Kuljetusten tilaamiseen ja seurantaan tarjoamme monipuoliset sähköiset hallintatyökalut ja automaattiset raportit.

  Kuljetusjärjestelmä: Kuva #1

  Uudet ajoneuvot satamista

  Kuljetusjärjestelmämme kattaa kaikki keskeiset Suomenlahden uusien autojen maahantuontisatamat, joista lastaamme autoja päivittäin autokaupan eri toimipisteisiin, sekä teknisiä töitä varten sisämaan terminaaleihin.  Suomessa käytämme kolmea sisämaan jälleenlastausterminaalia, joissa useista eri etelän satamista lähteneet autovirrat yhdistyvät tehokkaiksi jatkokuljetuksiksi. Terminaalit tarjoavat myös mahdollisuuden ajoneuvojen väliaikaiseen varastointiin ennen lopullista perilletoimitusta. Pohjois-Suomen kuljetuksissa hyödynnämme päivittäin myös junayhteyksiä.
   

  Autokaupan toimipisteiden väliset siirrot

  Uusien ajoneuvojen lisäksi siirrämme asiakkaillemme päivittäin lukuisia autoja autokauppojen ja muiden toimipisteiden välillä. Yhdistettyjen autovirtojen ansiosta pystymme kuljettamaan eri autokauppojen yksittäiset siirrot kustannustehokkaasti.
   

  Näyttelykiertueet, pölysuojatut ja muut erikoiskuljetukset

  Kuljetusjärjestelmämme joustavuus mahdollistaa kiireelliset ja muut erikoisaikataulutetut kuljetukset. Hoidamme vuosittain myös näyttelykiertueiden kuljetuksia, joissa kuljetamme yhtä tai useampaa autoa tarkan aikataulun mukaisesti sovitulla reitillä.

  Erikoiskuljetuksia varten meillä on käytettävissä täysin peitetty ja pölytiivis autojenkuljetusrekka, johon mahtuu jopa kuusi henkilöautoa. Peitettyä kuljetuskalustoa hyödynnetään erityisesti autonäyttelyiden ja tuotelanseerauksien yhteydessä.

  Isokokoisten erikoisajoneuvojen ja esimerkiksi rakennetun raskaan kaluston siirtoja toteutamme niin sanottuna jockey-palveluna, jossa auto siirretään omilla pyörillä ajaen. Yksittäisten autojen suojattuihin täsmätoimituksiin käytettävissä on suojattuja pientrailereita, joiden avulla toimitus onnistuu myös niihin paikkoihin, joihin isoilla autojenkuljetusyhdistelmillä ei päästä. Eri kuljetusmuodoista voidaan muodostaa kokonaisratkaisuja, joissa auton nouto ja runkokuljetus suoritetaan normaalilla autojenkuljetusrekalla ja siirto terminaalista päämäärään hoidetaan tarvittavalla erikoiskalustolla.

  SE_Makinen2015Vantaa102.JPG

  Kansainväliset kuljetukset

  Kuljetamme säännöllisesti asiakkaidemme autoja Ruotsista, Saksasta ja muualta Euroopasta Suomeen sekä Suomesta Eurooppaan. Voimme tarjota joustavat tilauserät ja kiinteät yksikköhinnat yksittäisistä autoista kymmenien autojen eriin. Kuljetuksiin voidaan liittää verotustietojen ilmoituspalvelu tullille.

  Myös tuontiautoille tarjoamme varastoinnit ja web-varastonhallinnan, teknisen kunnon tarkastukset ja ajoneuvon mallinnuksen, luovutushuoltotasoisen pesun ja meikkauksen, valokuvauksen ja autojen kirjaamisen myyntijärjestelmiin sekä täsmätoimitukset kysynnän mukaan toimipisteisiin tai auton luovutus ohjeistuksen mukaan loppuasiakkaalle.


  Kuljetusjärjestelmä: Kuva #3