• Palvelut

  G0019800.jpg

  Palvelemme asiakkaitamme niin uusien kuin käytettyjen autojen toimitusketjun eri vaiheissa. Asiakkaitamme ovat muun muassa autotehtaat, autojen maahantuojat ja jälleenmyyjät sekä leasing- ja rahoitusyhtiöt.

  Kuljetusjärjestelmämme palvelee koko Suomen autokauppaa. Toimitamme uudet autot jälleenmyyjille ja lisäksi hoidamme autojen siirrot toimipisteiden välillä. Teknisillä töillä asetamme auton teknisen valmiuden halutulle tasolle ennen toimitusta. Lisäksi varastoimme autoja sekä myyntikunnostamme käytettyjä autoja. Kaikkiin palveluihimme voidaan myös liittää erilaisia hallinto- ja raportointipalveluja.

  Parhaat tulokset saavutetaan usein yhdessä tehden eikä olemassa olevia konsepteja pysytytä aina sellaisenaan hyödyntämään. Pyrimmekin rakentamaan räätälöityjä palvelupaketteja asiakkaan liiketoiminnan erityispiirteiden.

  Lisätietoja palveluistamme:
   
  Kuljetusjärjestelmä
  Maahantulotarkastus ja tekniset työt
  Hallintopalvelut
 • Palvelemme asiakkaitamme niin uusien kuin käytettyjen autojen toimitusketjun eri vaiheissa. Asiakkaitamme ovat muun muassa autotehtaat, autojen maahantuojat ja jälleenmyyjät sekä leasing- ja rahoitusyhtiöt.

  Kuljetusjärjestelmämme palvelee koko Suomen autokauppaa. Toimitamme uudet autot jälleenmyyjille ja lisäksi hoidamme autojen siirrot toimipisteiden välillä. Teknisillä töillä asetamme auton teknisen valmiuden halutulle tasolle ennen toimitusta. Lisäksi varastoimme autoja sekä myyntikunnostamme käytettyjä autoja. Kaikkiin palveluihimme voidaan myös liittää erilaisia hallinto- ja raportointipalveluja.

  Toukokuussa 2022 yrityksemme vahvistui kiireellisiin hinaus- ja ensiapukorjauspalveluihin sekä erilaisen raskaan kaluston siirtämiseen erikoistuneen Autoambulance Groupin liittyessä osaksi SE-Mäkinen perhettä. Tutustu Autoambulance Groupin toimintaan Autoambulancen sivuilta täällä.

  Rakennamme asiakkaan liiketoiminnan erityispiirteiden mukaisesti pitkälle räätälöityjä palvelukonsepteja, joissa eri palvelut yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi.