Takaisin
IIP_5.jpg

Avelon Autotrans liiketoimintakauppa


SE Mäkinen vahvistaa asemaansa

Avelon Autotrans Oy:n autojen kuljetustoiminnot siirtyvät liiketoimintakaupan myötä SE Mäkinen Logistics Oy:lle 1.12.2011 alkaen. 

Kaupan myötä SE Mäkisen palvelukseen siirtyy 32 ajoneuvologistiikan ammattilaista. Kauppa vahvistaa SE Mäkisen asemaa yhtenä merkittävänä toimijana Pohjois-Euroopan autologistiikkamarkkinalla.

¶”Autojen kuljetustoimiala on ollut kovien haasteiden edessä jo pitkään. Alan tehokkuusvaatimukset, tarpeet merkittäviin kalustoinvestointeihin ja kustannusten nousu ovat vaikuttaneet voimakkaasti alan toimijoihin. Nyt tehty liiketoimintakauppa ja siitä saatavat synergiahyödyt tukevat SE Mäkistä saavuttamaan tavoitteensa olla Euroopan paras autologistiikkayhtiö mitattaessa asiakastyytyväisyyttä, laatua sekä tuotanto- ja ympäristötehokkuutta.” kommentoi SE Mäkinen Logistics Oy:n toimitusjohtaja Timo Sirén.

"Menestyminen tässä liiketoiminnassa edellyttää vahvan paikallisen osaamisen lisäksi valmiutta mittaviin kalustoinvestointeihin. Uskon, että SE Mäkisen perheyritystausta ja pitkäjänteisyys tukevat toiminnan kehittämistä myös jatkossa”, kommentoi Avelon Autotrans Oy:n hallituksen puheenjohtaja Patrik Puskala.

SE Mäkinen Logistics paljon muutakin kuin autojen kuljetusyhtiö

SE Mäkinen Logistics käsitteli vuonna 2010 yli 200 000 ajoneuvoa. Yhtiön liiketoiminta koostuu kolmesta palvelusegmentistä: ajoneuvojen terminaali-, maahantuontikunnostus- ja varustelupalveluista, autojen kuljetuksista Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä sekä joukosta tietoteknisiä hallintopalveluita.


Takaisin