Takaisin
Vorlage_Frankierm_1.jpg

SE Mäkinen laajentaa palveluntarjontaansa autojen toimitusketjun koko mittaan

SE Mäkinen on sopinut yrityskaupasta saksalaisen huolintaliikkeen Michael Gröning GmbH & Co. KG kanssa. Gröningillä on yli 35 vuoden kokemus autologistiikasta ja erityisesti autojen tehdaslogistiikan arkkitehtuurista ja ratkaisuista. Yhtiö on erikoistunut Skandinaavian, Baltian ja Venäjän markkinoihin. Viime vuonna yhtiö vastasi yli 55 tuhannen auton toimituksista.
 
Autokaupan sähköistyminen ja jakelutierakenteiden muutos luo kovaa painetta autologistiikan ratkaisuille tulevaisuudessa. Järjestelyn myötä SE Mäkinen vahvistaa osaamistaan autojen kansainvälisessä huolinnassa. Muodostuva kokonaisuus luo tilaa toimitusketjun läpinäkyvyyden, ohjailtavuuden ja suorituskyvyn parantumiselle.   
 
”Gröningin Lyypekin tiimin osaaminen on täydellinen lisä vahvistamaan asiakkaillemme tarjoutuvaa palvelukokonaisuutta. Yhteistyötä yhtiöiden välillä on ollut jo vuosikymmenten ajan. Yhtiöiden yhteenliittäminen oli luonteva askel, sillä molempia on yhdistänyt samanlainen arvopohja ja uteliasuus toimialan kehittämiseen”, toteaa SE Mäkisen toimitusjohtaja Iiro Mäkinen.
 
”SE Mäkinen uutena omistajana on erinomainen askel Gröningin palveluiden laajentamiselle ja voimistamiselle. Gröningin slogan on läpivuosien ollut: Gröning ist Gut. Yrityskaupan myötä turvaamme tämän mukaisen tulevaisuuden”, muotoilee Michael Gröning  yrityksen perustaja.
 
Yritysjärjestelyn yhteydessä Gröningin henkilöyhtiö muuttuu osakeyhtiöksi. Yhtiön uusi nimi on Gröning Internationale Spedition GmbH. Yrityksen nykyinen operatiivinen johtaja Sven Lohse on nimitetty uuden osakeyhtiön toimitusjohtajaksi. Michael Gröning, yrityksen perustaja, jatkaa yhtiön konsulttina.
 
SE Mäkisen toimitusjohtaja Iiro Mäkinen luonnehti yritysjärjestelyä seuraavasti:
 
 ”Autojen toimitusketjurakenteet tehtaalta asiakkaalle ovat monimutkaisia ja niiden hallintaan tarvitaan erittäin syvää asiantuntemusta yksityiskohdista. Gröningin henkilökunnan vuosikymmenten aikana kartuttama ammattitaito on tämän yhtälön hopealuoti. Olemme etuoikeutettuja saadessamme jatkaa Michael Gröning elämäntyötä yhteiseen tulevaisuuteen .” 
 
Lisätietoja:
 
Michael Gröning, +49 171 416 9586
Iiro Mäkinen  +358 40 59 49 572
 


Takaisin