Takaisin
Transprotect.JPG

Transprotect- pölyttä, piilossa ja paraatikunnossa

SE Mäkinen Tarnsprotect  - autot paraatikunnossa perille

Joskus autot on kuljetettava perille niin, että ne ovat täysin katseilta suojassa aina siihen saakka, kunnes ne esitellään yleisölle tai luovutetaan auton ostajalle.  

Kun jälleenmyyntipisteessä halutaan, ettei uusi automalli ole kenenkään nähtävissä ennen ensiesittelyä, omassa huoltohallissa tapahtuva puhdistaminen voi myös helposti paljastaa salaisuuden. Silloin suunniteltu yllätys ei olekaan enää täydellinen.

SE Mäkisen Transprotect on uusi, loppuun asti hiottu palvelukokonaisuus ja ensimmäinen laatuaan Suomessa. Sen avulla autot voidaan kuljettaa asiakkaalle siten, että Mäkinen hoitaa luovutushuollon ja kuljettaa autot täysin pölytiiviissä rekassa katseilta suojassa.

Kun 1980-luvun alkupuolella Audi kehitti uuden sen ajan loistoautonsa, Audi V8-mallisarjan, ensimmäinen Suomeen asiakkaan tilaama auto haluttiin toimittaa säihkyvän puhtaana ostajalle. Talvinen rospuuttokeli johti siihen, että helmiäishohtovärillä maalatun auton puhdistaminen oli välttämätöntä Seinäjoella sijaitsevassa jälleenmyyntipisteessä.

Jälleenmyyjä oli luvannut hoitaa uuden auton luovuttamisen asiakkaalle tämän tiloissa siten, että  myös auton toimittaminen hänelle tapahtuu mahdollisimman vähän huomiota herättämättä.

Asiakas sai tietysti autonsa puhtaana, ja täsmälleen sovitulla hetkellä hänen toimitiloissaan. Tilaisuudessa oli autoa luovuttamassa jälleenmyyjän lisäksi myös maahantuojan edustaja. Kumpikin totesi, että olisi toivonut välttyneensä kaikelta asiaan liittyneeltä ylimääräiseltä puuhalta. Paraatikunnossa ja puhtaana perille, oli kummankin toivomus. Silloin auton luovuttamiseen olisi voinut keskittyä paljon paremmin.


Takaisin