Takaisin
Opel_Vivaro_ohjaamo.jpg

Mallivuoden 2015 uusia hyötyajoneuvoja koeajettavana FinnBuild-tapahtumassasa


Merkittävimmät uudet  paketti-, tila-autot ja pickupit ovat koeajettavina FinnBuild-messuilla lokakuussa Suomen suurimmassa rakennus- ja talotekniikkatapahtumassa Messukeskuksessa Helsingissä.  Autoja pääsee myös ajamaan.

FinnBuild keskittyy rakennusalaan, mutta sillä on läheinen yhteys kuljetuksiin. Messujen uudella hyötyajoneuvoalueella ovat esillä Dacia, Mercedes-Benz, Nissan, Volkswagen, Opel ja Renault. Ne esittelevät paketti-, tila- ja pickup-autoja, joiden tavaratilat on sisustettu rakennusalan uusimmilla varusteilla.

Tapahtumassa nähdään uutuuksia, esimerkiksi Mercedes-Benz Vito, Opel Vivaro, Renault Master ja Traffic. Näistä Mercedes-Benz Vito nähdään nyt Suomessa ensimmäistä kertaa. Varsinaisesti malli lanseerataan Suomessa vasta marraskuussa. Uusi Vito esitellään samaan aikaan Hannoverin IAA Commercial Vehicles 2014 hyötyajoneuvomessuilla maailman ensi-illassa.

Autokalustajista mukana ovat Modul-Systems, System-Edström ja Verhoomo Sorsa. Esillä on autokalustusratkaisuja, jotka parantavat työn sujuvuutta ja pitävät työkalut ja muut tarvikkeet järjestyksessä.
FinnBuildissa esittelyssä olevista autoista voi suurinta osaa myös lähteä koeajamaan Messukeskuksen lähiympäristöön.
 


Takaisin